Причината е пожар в подстанция  От повече от час квартали

...
Причината е пожар в подстанция  От повече от час квартали
Коментари Харесай

Квартали на София без ток, педиатрията работи на генератори, авария и на парното в центъра

Причината е пожар в подстанция 
От повече от час квартали на София останаха без ток, надлежно и парното е спряло на фона на снежната картина и паднали температури в съботната вечер.

Прекъсване в електрозахранването е имало и в националната педиатрична болница, сигнализираха родители на деца - пациенти на падиатрията.

Бързо обаче са били включени генетариторите, успокоиха лекари, потърсени от " 24 часа ". В момента лечебното заведение продължава да работи на генератори.

Пожар в подстанция на ЕРМ Запад провокира изключване на електрозахранването в елементи от югозападните квартали на столицата в 19.48 часа, излиза наяве от уеб страницата на енергоразпределителното сдружение.

Екипите на ЕРМ Запад и пожарната са на терен. Очаква се електрозахранването да бъде възобновено най-късно до 21,45 ч, оповестяват оттова. Причините за повредата се обясняват.

На мрачно и студено останаха елементи от " Лозенец " в региона към Южния парк. Токът е спрял и в карето към американското посолство, оповестиха читатели.

Проблеми има и в центъра на столицата.

" Аварията с електроподаването е сериозна - след извършени диалози с ЕРМ бях убеден, че екипите работят по възобновяване на услугата. Очаква се да има ток на всички места до час, тъй като предпочитано се работи за лечебните заведения. В някои квартали има повреда и на Топлофикация - те също са се заели с премахване на казуса. Очаква се това да стане на следващия ден до обяд. В синтез - има екипи, пробват се да реагират оптимално бързо. "

Това написа кметът на регион " Триадица "   Димитър Божилов във фейсук страницата си довечера.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР